𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰 𝐭𝐡𝐞 𝐟𝐥𝐚𝐦𝐞 🔥 𝐦𝐚𝐤𝐞 𝐧𝐞𝐰 𝐦𝐞𝐦𝐨𝐫𝐢𝐞𝐬

Previous
Next
mantalos-pagkos

Μάνταλος: «Ευχαριστούμε τον Υπουργό μας Γ. Κώτσηρα για την βοήθεια του» – «Αν κάνουμε μαζί εκπομπή θα είναι καλό για όλους! Και εκπομπάρα θα γίνει και θα κάτσει άλλος στον πάγκο και θα κερδίσει η ομάδα»!!!

Απολαυστικός ο κόουτς, με χιούμορ, αυτοσαρκασμό αλλά και απόλυτα ξεκάθαρος για τον προσεχή αγώνα της ΝΕΜ με την Ελευθερούπολη, τα όσα έχει πετύχει ως τώρα η ΝΕΜ, τους στόχους της φετινής σεζόν, αλλά και για όλους και για όλα στη ραδιοφωνική του συνέντευξη, στο ΕΟΚ Webradio, στην Αθηνά Πατρινού και τον Ραφαήλ Αλαγά!

Για την ταυτότητα της ομάδας:

«Η κατάσταση είναι άκρως ανανεωτική. Οι ομάδες που επί καιρώ τα καταφέρνουν, πρέπει να έχουν μια διάθεση να ανανεώνονται. Εμείς έχουμε παρουσιαστεί όπως ακριβώς περιμέναμε. Οι δύο ήττες είναι ήττες μιας κατοχής. Θα μπορούσαμε να είχαμε παρουσιαστεί λίγο καλύτεροι, αλλά αυτή τη στιγμή μας απασχολεί η γενικότερη εικόνα της ομάδας που κρίνεται ικανοποιητική. Μην ξεχνάμε ότι στον αρχικό σχεδιασμό είχαμε τον Σταύρο Τουτζιαράκη, ο οποίος όμως θέλησε να αποχωρήσει, ότι αντιμετωπίζουμε το στρατιωτικό του Αρνόκουρου, που μας έχει επηρεάσει, καθώς συνδυάζεται με το ζήτημα του Τουτζιαράκη λόγω θέσης και φυσικά έχουμε και το κάταγμα του Ιωάννου που δεν έχει παίξει έως σήμερα!
Δηλαδή, ουσιαστικά 3 λιγότεροι παίχτες!
Θέλω να ευχαριστήσω σε αυτό το σημείο τον Υπουργό μας, κ. Γιώργο Κώτσηρα, ο οποίος μας βοηθά και μας αγαπά ουσιαστικά και σταθερά.
Είναι πολύ θετικό το ότι κρατάμε την έδρα μας. Ομάδα που θα καταφέρει να διατηρήσει την έδρα της θα πάει ψηλά».

Για την αποχώρηση του Τουτζιαράκη:

«Η ανακοίνωση του συλλόγου τα είπε όλα. Πραγματικά η αποχώρηση έγινε με αγκαλιά. Ο Σταύρος είναι ένα εκπληκτικό παιδί πέρα από το μπάσκετ. Υπήρξε μία διαπίστωση ότι ίσως δεν ταιριάζουμε και προκειμένου να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στο μέλλον, προτιμήσαμε να το κόψουμε τώρα. Χωρίσαμε πραγματικά όπως ανακοινώσαμε, σαν φίλοι».

Για τον αγώνα με την Ελευθερούπολη:

«Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με τα παιδιά και τους περιμένουμε με χαρά. Αγωνιστικά, πετάξαμε στα σκουπίδια το παιχνίδι με τον Παπάγο, όσον αφορά το scouting και είδαμε τα υπόλοιπα παιχνίδια. Όπως κάθε ομάδα, έτσι και η Ελευθερούπολη έχει δικαίωμα να κάνει ένα κακό παιχνίδι. Εμείς αγνοήσαμε αυτό και είδαμε πώς κέρδισε τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη ή τα άλλα αποτελέσματα που την καθιστούν μία εξαιρετική ομάδα.
Φέτος, άλλαξε φιλοσοφία και το παιχνίδι της με πιο «ελαφριά» κορμιά και δεν μας εξαπατά η ήττα από τον Παπάγο. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θέλω να πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε εμείς στο τέλος. Ελάτε την Κυριακή να το δείτε από κοντά».

Για το πρωτάθλημα:

«Είναι ακριβώς όπως το περιγράφετε. Άκρως ανταγωνιστικό και θεαματικό!Εμείς με βάση την περσινή βαθμολογία ήμασταν ομάδα των playoffs. Με αυτή τη λογική και σε ένα πολύ πιο δύσκολο πρωτάθλημα θα προσπαθήσουμε για το ίδιο. Ό,τι βλέπετε όμως θα πολλαπλασιαστεί μετά τα Χριστούγεννα. Εκεί θα αλλάξουν οι ομάδες λόγω των μεταγραφών και θα γίνουν ακόμα πιο δυνατές. Δεν υπάρχει ομάδα στην οποία θα πεις ότι θα είσαι πιο χαλαρός. Όπου πας και δεν είσαι συγκεντρωμένος και δεν έχεις τύχη, θα αντιμετωπίζεις πρόβλημα. Πηγαίνοντας προς τα εκεί (προς την μεταγραφική περίοδο των Χριστουγέννων) θα δείτε πώς θα αλλάξουν οι ισορροπίες. Όσο για το format, ενώ είναι εκπληκτικό για τους φιλάθλους και την παρακολούθηση του, είναι ιδιαίτερα επώδυνο για τις ομάδες. Ιδιαιτέρως για τις ομάδες που θα συνεχίσουν και στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος θα υπάρχουν σχεδόν μόνιμα δίπλα παιχνίδια ανά εβδομάδα έως τις γιορτές. Όλα αυτά σαφώς θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα και την τελική βαθμολογία».

Για τον φετινό στόχο:

«Ο βασικός μας στόχος εξαρχής είναι να μπαίνουμε σε κάθε αγώνα και να τον κερδίζουμε. Είναι πολύ σημαντικός στόχος και πολύ ηθικός για τον Οργανισμό μας! Ναι όμως, αφού το θέτετε, θέλουμε να τα καταφέρουμε φέτος και να παίξουμε στα playoffs γράφοντας ιστορία για τα Μέγαρα. Και εδώ θέλω ευγενικά να διατυπώσω ένα αίτημα όλων των φιλάθλων μας και να παρακαλέσω να μας αποκαλείτε όχι «Μεγαρίδα» αλλά ή «ΝΕΜ» ή «ΜΕΓΑΡΑ»!

Share with: