𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰 𝐭𝐡𝐞 𝐟𝐥𝐚𝐦𝐞 🔥 𝐦𝐚𝐤𝐞 𝐧𝐞𝐰 𝐦𝐞𝐦𝐨𝐫𝐢𝐞𝐬

Previous
Next
393316765_982608102978577_7730472928993130410_n

Χορηγεία στην ΝΕΜ; Είσαι μόνιμα στην τηλεόραση και στα κορυφαία media της χώρας!

Be the spark of the🔥!

Κάθε ευρώ στην ΝΕΜ επιστρέφεται πίσω διπλό και στην κοινωνία και στην επιχείρησή σου!

Λίγες ώρες μετά τον τελευταίο και νικηφόρο εντός έδρας αγώνα της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος με τον Ηρακλή αισθανόμαστε την ανάγκη να θέσουμε στους συμπολίτες μας μια διαφορετική παράμετρο του αγώνα, που δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα και την αγωνιστική αξία της ομάδας αλλά με το brand name της🔥!

Ο αγώνας αυτός ήταν ο πρώτος που προβλήθηκε τηλεοπτικά από το κανάλι ACTION 24. Ένα κανάλι που προβάλλεται σε όλη την Αττική ελεύθερα, αλλά και μέσω των συνδρομητικών τηλεοράσεων σε όλη την Ελλάδα με μεγάλη ακροαματικότητα.

Ταυτόχρονα με την τηλεοπτική μετάδοση υπήρξε και αυτή μέσω του YouTube, με τα πρώτα νούμερα να δείχνουν ότι ο αγώνας ξεπέρασε τις 7.000 προβολές!!!

Η κάλυψη του αγώνα με 5 διαφορετικές κάμερες, τα πλήρη στατιστικά στοιχεία καθόλη την διάρκεια του, η δυνατότητα replay σε όλες τις φάσεις, αλλά και οι flash interviews, πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα, έδωσαν μία διαφορετική διάσταση στην μετάδοση και κατ’ επέκταση στο πρωτάθλημα της Elite League «Ερρίκος Ντυνάν» και την δυνατότητα να μην έχει να ζηλέψει πλέον τίποτα από τα πρότυπα των κορυφαίων πρωταθλημάτων παντού.

Τηλεοπτική προβολή θα έχουν και ο 4ος αγώνας της ομάδας μας το Σάββατο 21/10 στην Λαμία με τον τοπικό Έσπερο αλλά και ο 5ος την επόμενη Κυριακή 29/10 στα Μέγαρα με την Ελευθερούπολη καθώς και πολλοί άλλοι στην συνέχεια του πρωταθλήματος!

Η εικόνα της ΝΕΜ προβάλλεται εκτενώς και σε καθημερινή συχνότητα από όλα τα media της χώρας, έντυπα και ηλεκτρονικά, αλλά και από τα τοπικά μέσα των Μεγάρων και της Δυτικής Αττικής, όσο καμία άλλη ομάδα της περιοχής και αντιλαμβανόμαστε πόσο ελκυστικό, ανταποδοτικό και χρήσιμο διαφημιστικό προϊόν αποτελεί για εταιρείες, επιχειρήσεις και ιδιώτες!

Τα ονόματα του Πανιωνίου, του Ηρακλή αλλά και των υπολοίπων μεγάλων και ιστορικών ομάδων της ELITE LEAGUE “Ερρίκος Ντυνάν” αποτελούν «κράχτες» για τους φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα και το συναρπαστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών βοηθά και αυτό στην αύξηση της δημοτικότητας και της τηλεθέασης!

Προσθετικά σε όλα τα παραπάνω έρχονται και τα social media της ομάδας, τα οποία παρουσιάζουν συνεχή αυξητική τάση μέσω των ολοένα και περισσότερων ακολούθων και των συζητήσεων που γίνονται σε αυτά σε καθημερινή βάση!

Η ΝΕΜ ξεκάθαρα, όπως αναφέρθηκε και στην χτεσινή μετάδοση, αποτελεί τον πλέον υγιή αθλητικό οργανισμό, όχι μόνο της Μεγάρων, αλλά και όλης της Δυτικής Αττικής, δημιουργώντας τις ιδανικότερες συνθήκες, για τους αθλητές της, για τους μαθητές του NEM BASKETBALL SCHOOL, αλλά και για τους χιλιάδες φιλάθλους της που είτε απολαμβάνουν την ζεστή φιλοξενία της NEM BC Arena είτε παρακολουθούν τα παιχνίδια από τα μέσα!

Η ΝΕΜ είναι σταθερά πάντα μέσα στις καρδιές μας αλλά και κάθε φορά που μπαίνει και στα σπίτια μας, μέσω της τηλεόρασης, του YouTube και των social, μπαίνουν μαζί της και όλοι οι χορηγοί μας, οι οποίοι μας στηρίζουν και μας αγαπούν!

Γι’ αυτό μην διστάσεις ούτε στιγμή!

Be the spark of the🔥!

Γιατί κάθε ευρώ στην ΝΕΜ επιστρέφεται πίσω διπλό και στην κοινωνία και στην επιχείρησή σου!

Share with: