Ήττες για Παιδικό & Εφηβικό στην πρεμιέρα του Σχολείου μας

Ήττες για Παιδικό & Εφηβικό στην πρεμιέρα του Σχολείου μας.

ΕΦΗΒΙΚΟ:
ΙΚΑΡΟΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ-ΝΕΜ 87-63

Κακή εμφάνιση και ήττα στο πρώτο παιχνίδι της εφηβικής μας ομάδας για την νέα σεζόν. Μετά τα πρώτα 15’’, που η ομάδα μας παρουσιάστηκε ανταγωνιστική, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του παιχνιδιού χάνοντας εύκολα με 87-63.

Τα 10’’ του παιχνιδιού 17-21, 28-17, 23-10 & 19-15

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε χωρίς συνοχή & πολύ άστοχη δίνοντας την ευκαιρία στην πολύ καλή ομάδα του Ικάρου της Νέας Σμύρνης να φύγει στον αιφνιδιασμό & με εύκολα καλάθια να ανοίξει την διαφορά.
Πρώτος σκόρερ ο Καλιανιώτης με 30π. (ο μόνος που προσπάθησε) ενώ ο δεύτερος παίκτης της Αντρικής μας Καραμανλής είχε κακό παιχνίδι. Επίσης κακός & ο τρίτος της Αντρικής Μαργέτης. Στα λίγα ευχάριστα η 1η συμμετοχή των παίδων Δρακάκη και Μπουραζέρη, όπως και του Παμπαίδα Παπαγγελή, που πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον coach Ζωντό κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.

ΠΑΙΔΙΚΟ:
ΝΕΜ – ΑΙΞΩΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
36-40
Δεκάλεπτα
10-11, 09-11, 08-10 & 09-08

Ήττα στις λεπτομέρειες για το παιδικό από την Αιξωνή, με την αστοχία να είναι χαρακτηριστική & για τις 2 ομάδες. Στα θετικά το πάθος που έβγαλαν τα παιδιά στο 4ο δεκάλεπτο, το οποίο και πρέπει να αποτελέσει οδηγο μας για την συνέχεια. Κορυφαίος ο Μπεθάνης αλλά & τα υπόλοιπα παιδιά που αγωνίστηκαν προσπάθησαν αρκετά.

X