𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰 𝐭𝐡𝐞 𝐟𝐥𝐚𝐦𝐞 🔥 𝐦𝐚𝐤𝐞 𝐧𝐞𝐰 𝐦𝐞𝐦𝐨𝐫𝐢𝐞𝐬

Previous
Next
324874879_5612760705488764_615579944673446993_n

𝚻𝛔𝛂𝛐𝛖𝛔ί𝛅𝛈ς: «𝚯έ𝛌𝛐𝛖𝛍𝛆 𝛎𝛂 𝛆𝛏𝛂𝛔𝛗𝛂𝛌ί𝛔𝛐𝛖𝛍𝛆 ό𝛕𝛊 𝛉𝛂 𝛆ί𝛍𝛂𝛔𝛕𝛆 𝛋𝛂𝛊 𝛕𝛐𝛖 𝛘𝛒ό𝛎𝛐𝛖 𝛔𝛕𝛈𝛎 𝐄𝐥𝐢𝐭𝐞 𝐋𝐞𝐚𝐠𝐮𝐞»

Οι δηλώσεις του άμεσου συνεργάτη τοου Γιώργου Μάνταλου, Λευτέρη Τσαουσίδη, μετά τη νίκη επί του Τρίτωνα:

«Ο Τρίτωνας είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, ξέραμε ότι τον τελευταίο μήνα έχει κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις, βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα. Για ένα παιχνίδι που λήγει στον πόντο, δεν μπορείς να πεις πολλά. Ο Τρίτωνας προηγήθηκε κι ήλεγξε πλήρως τα ριμπάουντ, κάτι που το είχαμε τονίσει πολύ μέσα στην εβδομάδα, είναι μια ομάδα που παίρνει πολλά επιθετικά ριμπάουντ, χάσαμε κι εμείς πολλά. Αν μιλήσουμε για στατιστικά, θα πούμε ότι το “κακό” μας τρίποντο το “ισοφαρίσαμε” με το καλό μας δίποντο. Το κρίσιμο στοιχείο για εμάς στην εξέλιξη του ματς ήταν ότι χάσαμε τα ριμπάουντ. Κάναμε αρκετά τακτικά λάθη φυσικά, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια των παιδιών και να συνεχίσουμε έτσι, γιατί έδωσαν πολλές μάχες στο τέλος. Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι με μια πάρα πολύ καλή ομάδα.

Έχουμε να συζητήσουμε αρκετά αρνητικά, αλλά το θετικό είναι ότι ανταποκριθήκαμε στο τέλος στην ψυχολογία, γιατί το μομέντουμ ήταν σε μια ισορροπία, πού θα πέσει η μπίλια, μπορέσαμε εκεί και βάλαμε δύσκολα σουτ, που δεν τα βάζαμε μόνοι μας με καλύτερες συνθήκες. Βάλαμε δύο κρίσιμα τρίποντα, που μας έδωσαν και ψυχολογικό αέρα και μπορέσαμε να ελέγξουμε το ματς. Δεχθήκαμε, βέβαια, κι ένα δύσκολο τρίποντο, που θα μπορούσε και να μην το δεχθούμε.

Ο Πανερυθραϊκός έχει αποδείξει στο πρωτάθλημα ότι είναι πολύ καλή ομάδα, έχει κάνει μια “κοιλιά” φαινομενικά τώρα, αλλά η ποιότητά της είναι δεδομένη, ειδικά μέσα στην έδρα της. Θα πρέπει να γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια στο επόμενο παιχνίδι, θα πρέπει να σημαδέψουμε συγκεκριμένα πράγματα και να πάμε πολύ καλύτερα τακτικά και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν προδικάζουμε τίποτα, δεν θέλουμε να βλέπουμε το μετά, πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε μια ομάδα που ως νεοφώτιστη, πρώτος στόχος είναι η παραμονή και τίποτα παραπάνω. Να εξασφαλίσουμε ότι και του χρόνου θα είμαστε εδώ κι από εκεί και πέρα, ό,τι έρθει, το αφήνουμε για μετά. Αυτό που θέλουμε είναι να εξασφαλίσουμε ότι και του χρόνου θα είμαστε στην κατηγορία.

Δεν μπορεί να πεις ότι έχεις δικαίωμα να ηρεμήσεις. Βέβαια μια νίκη σου δίνει πάντα ηρεμία, ακόμα κι όταν έχεις προβλήματα. Σίγουρα είναι μια νίκη που καλμάρει κι ειδικά με ένα τέτοιο άξιο αντίπαλο. Πρέπει, όμως, η προσπάθεια να είναι συνεχής και να είμαστε σε εγρήγορση, γιατί το πρωτάθλημα έχει αποδείξει ότι όλοι χάνουν παντού. Δεν θεωρούμε καμία νίκη δεδομένη κι αν θέλουμε να πραγματοποιήσουμε τον μεγάλο στόχο της παραμονής, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι σε κάθε προπόνηση και παιχνίδι».

May be an image of 3 people and people standing

Share with: