𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰 𝐭𝐡𝐞 𝐟𝐥𝐚𝐦𝐞 🔥 𝐦𝐚𝐤𝐞 𝐧𝐞𝐰 𝐦𝐞𝐦𝐨𝐫𝐢𝐞𝐬

Previous
Next
<img src="https://nembc.gr/wp-content/uploads/2023/03/3781854-scaled.jpg" title="ØÕ×ÉÊÏ – ÌÅÃÁÑÉÄÁ
(ELITE LEAGUE 2022-2023)" alt="ØÕ×ÉÊÏ - ÌÅÃÁÑÉÄÁ (ELITE LEAGUE 2022-2023)" />

𝚪𝛊ώ𝛒𝛄𝛐ς 𝚳ά𝛎𝛕𝛂𝛌𝛐ς: Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μου, παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί.

𝚶𝛊 𝛅𝛈𝛌ώ𝛔𝛆𝛊ς 𝛕𝛐𝛖 𝛑𝛒𝛐𝛑𝛐𝛎𝛈𝛕ή 𝛍𝛂ς, 𝚪𝛊ώ𝛒𝛄𝛐𝛖 𝚳ά𝛎𝛕𝛂𝛌𝛐𝛖, 𝛍𝛆𝛕ά 𝛕𝛈𝛎 ή𝛕𝛕𝛂 𝛂𝛑ό 𝛕𝛐 𝚿𝛖𝛘𝛊𝛋ό

“Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Οργανισμό του Ψυχικού για τη νίκη και την γενικότερη εικόνα του ιδιαιτέρως τα τελευταία χρόνια.
Είναι από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας, αν όχι η καλύτερη, με εξαιρετικό προπονητικό επιτελείο και ο coach Ρεμεντέλας με τιμά με την φιλία του και είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος.
Το Ψυχικό αποτελεί πρότυπο για όλες τις ομάδες της κατηγορίας και περισσότερο για εμάς που για πρώτη φορά βρισκόμαστε στην κορυφαία κατηγορία της ΕΟΚ.
Τους ευχαριστούμε για την φιλοξενία όπως ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά τους συγκινητικούς φίλους της ομάδας μας που κατέκλυσαν το κλειστό του Ψυχικού.
Η παρουσία τους μας δίνει ενέργεια και αισθανθήκαμε και πάλι ότι παίζαμε εντός έδρας.

Στα αγωνιστικά μπορώ να πω ότι έχω μείνει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μου. Παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί και ξεπεράσαμε γρήγορα το πρώτο κακό δεκάλεπτο, επιστρέψαμε, προηγηθήκαμε και καταφέραμε να πάμε το παιχνίδι στη μια κατοχή, αλλά θεωρώ ότι οι 9 χαμένες βολές και ιδιαιτέρως αυτές των τελευταίων δευτερολέπτων ήταν αυτές που δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε μια νίκη που θα μας εξασφάλιζε σε μεγάλο ποσοστό την αποφυγή των Play out.
Είχαμε 13/22 βολές και στο τέλος δεν καταφέραμε για ακόμα μια φορά από την γραμμή να ασκήσουμε μεγαλύτερη πίεση στο Ψυχικό.

Ο Δημήτρης Γερομιχαλός για εμάς είναι ένας σημαντικός παίκτης, καθώς είναι μέσα στους κορυφαίους παίκτης της Elite League και από τους πιο παραγωγικούς του πρωταθλήματος αφού είναι σταθερά στην 5άδα των πρώτων σκόρερ.
Δεν αγωνίστηκε σήμερα γιατί ταλαιπωρείται από μια θλάση αλλά εμείς έχουμε μάθει να δουλεύουμε με τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι και να μιλάμε για όσα έγιναν στο γήπεδο από τους παίχτες που έπαιξαν, οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και ελπίζω να έχουμε τον Δημήτρη σύντομα κοντά μας γιατί οι προσαγωγοί είναι δύσκολος τραυματισμός”.

Share with: