𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰 𝐭𝐡𝐞 𝐟𝐥𝐚𝐦𝐞 🔥 𝐦𝐚𝐤𝐞 𝐧𝐞𝐰 𝐦𝐞𝐦𝐨𝐫𝐢𝐞𝐬

Previous
Next
342832570_1320997381818076_6725556968003598348_n

𝜧ά𝝂𝝉𝜶𝝀𝝄ς: «𝜪 𝝁𝜺𝜸ά𝝀𝝄ς 𝝈𝝉ό𝝌𝝄ς 𝝉𝜼ς 𝝅𝜶𝝆𝜶𝝁𝝄𝝂ής 𝜺𝝅𝜺𝝉𝜺ύ𝝌𝜽𝜼»

Ο προπονητής Γιώργος Μάνταλος δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον Γ.Σ. Ελευθερούπολης:

«Συγχαρητήρια στην Ελευθερούπολη, είναι μια καλή ομάδα. Δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που χάνουμε, πάμε παρακάτω. Κι εμείς έχουμε κερδίσει στον πόντο. Συνεχίζουμε.

Με τη νίκη του Κοροίβου επί του Χαρίλαου Τρικούπη, είμαστε και μαθηματικά εκτός playout. Οπότε, ο βασικός στόχος της σεζόν, αυτός της παραμονής, επετεύχθη. Έχουμε μια μικρή πικρία, γιατί σήμερα έπρεπε να νικήσουμε, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Ουσιαστικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, γιατί πετύχαμε το βασικό μας στόχο και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Ούτως ή άλλως, έπαιξαν εκπληκτικά σήμερα.

Δεν μιλάω ποτέ για τη διαιτησία. Θα το αποφύγω και σήμερα, αν και υπήρξε ένα παιδί που έπαιξε με 14 φάουλ, αλλά δεν έχει νόημα. Εμείς κάτι πρεσβεύουμε, πρέπει να το λέμε συνέχεια, οπότε θα δώσω συγχαρητήρια στη διαιτησία, όπως σε όλα τα παιχνίδια, και θα συνεχίσουμε με αυτό το μοτίβο, διότι πρέπει να το υποστηρίξουμε μέχρι το τέλος.

Σήμερα λειτούργησε η μαθητική εξέδρα, το γήπεδο ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Δεν μπορεί να πρεσβεύσεις αυτό το πράγμα και μετά να διαμαρτύρεσαι, διότι όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Εγώ δεν κάνω λάθος, δηλαδή; Το παιχνίδι είναι στη λεπτομέρεια, στην κόψη του ξυραφιού. Δόθηκε ένα φάουλ, ένα άλλο δεν δόθηκε, αυτά συμβαίνουν, είναι ανθρώπινα κι έτσι πρέπει να τα περνάμε προς τα έξω, για να δίνουμε το παράδειγμα. Αξιολογικά αν το δεις, έχει γίνει λάθος. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σηκώσουμε κάποια κορώνα.

Αν σήμερα νικούσαμε, θα είχαμε ένα μεγάλο αβαντάζ για τη συνέχεια. Δεν μπορείς, όμως, ενώ μέχρι πριν από μία αγωνιστική κοιτούσες πως να σωθείς, τώρα να σώθηκες και να δηλώνεις ότι δεν είσαι ευχαριστημένος. Πρέπει να καταλαβαίνουμε και να προσδιορίζουμε ως οργανισμός τους στόχους μας κι αυτοί να είναι μακροπρόθεσμοι, να μην επηρεαζόμαστε από το ευμετάβλητο της κάθε αγωνιστικής και να μην αλλάζουν τα συναισθήματά μας. Εγώ έχω μια πικρία σήμερα από τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το παιχνίδι. Όχι, όμως, ότι είμαι απογοητευμένος αν θα μπούμε ή όχι στα playoffs.

Ο μεγάλος στόχος της παραμονής επετεύχθη. Οφείλω, πρώτα από όλα, να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που έκαναν μια εκπληκτική σεζόν και βοήθησαν τον οργανισμό να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και να δώσω συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν, και σε αυτόν τον καταπληκτικό κόσμο, γιατί, αυτό που συμβαίνει στα Μέγαρα πρέπει να προσεχθεί».

Share with: